Spinnenbehandeling

Zitten de kozijnen na het wassen binnen de kortste keren weer onder de zwarte puntjes? Zitten de hoeken van kozijnen weer vol spinnenwebben of is er gewoon sprake van een overlast van spinnen?

Overlast van spinnen uit zich in web vorming en vervuiling van uitwerpselen op ramen, kozijnen en houtwerk. Tenzij er voortdurend wordt schoongemaakt, tast de bijtende werking van spinnenvuil ook het schilderwerk aan.

Dan is het verstandig een Spinbehandeling te laten doen. “Anti-spin” is wel een misleidende benaming voor hetgeen dat we doen. Wij bestrijden namelijk geen spinnen, maar we bestrijden de terugkomst ervan. We behandelen de plaats waar de spin graag zit met een serum, waardoor de spin het niet fijn vindt om daar te zijn of terug te komen. Hierdoor neemt de overlast af.

Met de juiste behandeling beperken we de spinnenoverlast van een jaar tot anderhalf jaar, afhankelijk van de overlast.

De behandeling bestaat uit:

1x glasbewassing / reiniging voorafgaand aan de behandeling
1x spin behandeling (op aanraden voor-/najaar bij ernstige overlast) 
1x glasbewassing achteraf (na 24uur)

(Reken hier 3 dagen, 3 ochtenden/middag voor)

Uiteraard is het niet in alle gevallen noodzakelijk om de complete woning te laten behandelen. Als de overlast van de spinnen op een gecentreerde plek zit, kunnen we ook een zogenoemd `pijnplek bestrijding` doen. Dit houdt in dat we alleen de plaatsen waarop de spin overlast geeft behandelen met het serum. Hiervoor geldt een tarief v.a. €50,- afhankelijk van het aantal kozijnen dat een behandeling nodig heeft. *het product dat wij gebruiken is op basis van natuurlijke ingrediënten.