Reinigen

Heeft u last van aanslag, klimop restanten, graffiti of iets anders waardoor uw gevel gereinigd dient te worden? Bel ons dan gerust! Wij komen dan bij u langs om te kijken wat nodig is om uw gevel weer schoon te krijgen. Elk soort vuil vraagt om een andere aanpak dus iedere aanpak is uniek!

Impregneren

Wanneer uw gevel gereinigd is en bestaat uit lichte metselstenen adviseren wij u de gevel te impregneren. Door te impregneren zorgt u dat de gevel vocht en vuilafstotend wordt zodat nieuwe vervuilen weinig tot geen kans meer maakt. De ondergrond dient goed schoon te zijn en er mag geen schade aan uw voegsel of metselwerk zitten. Alleen met een schone ondergrond krijgt het impregneermiddel voldoende indringdiepte wat goed is voor het behoud van uw gevel. (10 jaar garantie)

Dakkapel & serre reinigen

Ook uw dakkapel & serre hebben onderhoud nodig. Wij verwijderen voor u zand, stof, aanslag en bladeren. Wij gaan uit van 1x per jaar dat dit nodig is. Zodra het vuil verwijderd is, wordt de dakkapel en of serre ingewassen met een speciale vuilafstotende shampoo. Uw dakkapel en of serre zal er weer als nieuw uitzien!