Glasbewassing

Wij van SHY allround glazenwasser & gevelreiniger snappen best dat menig mens ertegenop ziet om de ramen te wassen, maar wij draaien daar onze hand niet voor om.

Met behulp van onze telescooplans komen wij al tot een hoogte van 13,5 meter. Doordat de telescooplans is aangesloten op een watertank in onze bus hoeft u niet eens thuis te zijn als wij langskomen.

Wij wassen uw ramen al vanaf €25,00 voor een standaard rijtjeswoning. Omdat niet elke woning hetzelfde is, is het aan te raden vooraf te informeren naar het juiste tarief voor uw woning.

Het weer en het beïnvloeden van ons werk.

Helaas merken wij soms onbegrip als wij afspraken verzetten i.v.m. het weer. Waarom speelt het weer een belangrijke rol in de uitvoering van het glazenwassers werk? Wij leggen dit graag even aan u uit.

Een glazenwasser werkt 90% van de tijd buiten daardoor speelt het weer dus een grote rol. Zo zijn er een aantal redenen om als glazenwasser het werk uit te stellen doordat het weer gewoon te gevaarlijk is om de werkzaamheden veilig en verantwoord uit te voeren. Hieronder een aantal omstandigheden die het werk gevaarlijk of onmogelijk maken;

  • Wind is de grootste spelbreker tijdens de glasbewassing als het harder waait als windkracht 6 of met windstoten.
  • Sneeuw maakt het onmogelijk om de ladder veilig neer te zetten en is dus gevaarlijk.
  • Bij hevige regen is het werk erg onplezierig en uw ramen worden direct weer smerig.
  • Vorst is niet direct een reden om niet te wassen tenzij de vorst lager is dan -5 °C.

Daardoor kan het voorkomen dat de afspraak wordt verzet, omdat het soms onmogelijk is om onze werkzaamheden (veilig) uit te voeren. De herfst en wintermaanden zijn voor ons ook geen plezierige periode, en is het elke dag weer afwachten.